Cautare

4932 de rezultate pentru "ion iliescu" (3.18 secunde)
In cadrul Comitetului Executiv National al PSD, fostul presedinte Ion Iliescu a apreciat vehement ca incercarea de demonizare a celor 322 de parlamentari care au votat suspendarea lui este de natura "antidemocratica si fascistoida", citand in acest, ca argument, opinia lui Octavian Paler.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sambata, la Scoala de vara a TSD, ca momentul initierii motiunii de cenzura este unul delicat, iar consecintele politice trebuie bine calculate, PSD riscand sa intre din nou in izolare politica.
Dupa ce si-a exprimat rezervele fata de depunerea, anuntata de Geoana, a unei motiuni de cenzura a PSD, Ion Iliescu a primit mesajul ca de motiune se tem cei cu dosare grele.
Fostul presedinte Ion Iliescu le-a spus bloggerilor, in cadrul unei dezbateri organizate de Asociatia Consumatorilor de Media, in Club A, ca a revenit asupra opiniei sale initiale, potrivit careia blogosfera "e un fel de mahala".
Roxana Preda a publicat in "Evenimentul Zilei" articolul cu titlul "Geoana flutura steagul pacii in fata lui Iliescu-Nastase", pe care il puteti citi in continuare.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, miercuri, ca demisia lui Diaconescu este o mare dezamagire pentru el, precizand ca avea o parere mai buna despre acesta si ca plecarea din partid este tipica arivistilor, care nu au crezuri politice, ci interese conjuncturale.
Octavian Andronic publica pe Amos News articolul "Daca Iliescu parasea PSD-ul", pe care il puteti citi in continuare. ... N de la Nastase", de marti, fostul presedinte Iliescu a facut o declaratie surprinzatoare:
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, azi, inaintea sedintei BPN, ca pentru declansarea alegerilor anticipate este nevoie de o majoritate parlamentara "care sa cupleze" la aceasta idee, el precizand ca aceasta nu exista in acest moment. ... Dar este singura solutie", a spus Iliescu, citat de Mediafax.
Invitat la cea mai populara emisiune duminicala -"Dupa 20 de ani" - de la ProTV, fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a raspuns la cateva intrebari legate de viitorul PSD si al tarii.
Iliescu:
Iliescu: ... Iritat, presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, cel care dealtfel i-a pus si eticheta de "prostanac" fostului lider social-democrat, l-a invitat sa nu mai dea lectii si sa se retraga din viata politica, ca unul care a contribuit la infrangerea electorala a partidului in doua randuri.
Iliescu: Neprofesionalismul Guvernului Boc, factor suplimentar de risc in fata crizei economice Fostul sef al statului Ion Iliescu a declarat, pentru MEDIAFAX, ca situatia economica globala este inca "fluida", consecintele pentru Romania putand fi agravate de neprofesionalismul guvernului actual.
Ferma animalelor de la gura domnului Iliescu s-a imbogatit cu un nou exemplar:
Candidatul Ion Iliescu l-a suspendat ieri pe presedintele cu acelasi nume si s-a preumblat prin trei intreprinderi bucurestene - GRIRO, Apaca si Electromagnetica - in scopuri pur electorale.
Presedintele in exercitiu, Ion Iliescu, a declarat ieri ca se ocupa de pregatirea institutiei prezidentiale pentru predarea stafetei si ca se va intalni astazi, maine si vineri cu presedintele ales, Traian Basescu.
In timp ce la Camera Deputatilor rivalitatile PSD-iste erau fin reliefate, trei senatori social-democrati de vita la fel de veche ca Ion Iliescu au sarit in apararea onoarei fostului lor lider.
Fondatorul PSD, Ion Iliescu, pare sa-si fi reluat pozitia de lider in partid.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, s-a declarat ieri convins ca Ion Iliescu nu va demisiona din partid. ... Liderul social-democrat a mentionat ca interventiile lui Ion Iliescu nu au creat atat o problema de imagine, cat de claritate la nivelul partidului.
"Am fost trimis de tiganii mei alaturi de Ion Iliescu. ... A existat o intelegere intre Basescu, Geoana si, mai nou, vad ca si Iliescu, sa scape de niste oameni, bine, unii dintre ei foarte patati. ... "Ion Iliescu gandeste ca mine" Rep.: ... Am vorbit si cu Geoana si cu Iliescu.
Sediul central al Partidului Social Democrat a fost luat ieri cu asalt de sute de membri ai Blocului National al Revolutionarilor, care au fortat intrarea in cladire, cerand excluderea din viata publica a senatorului Ion Iliescu, invinuit in dosarul Revolutiei si a mineriadelor.
google-analytics.com